Bloggmingel i Malmö

Bloggmingel och relationskapande i Malmö

_________________________________________________________________________

 

-TORSDAG 28 JANUARI, 2016-

 

I torsdags var det äntligen dags för Malmö Events att kickstarta den nya kalendern och bloggen med att närvara på Bloggmingel på Scandic triangeln här i Malmö. Det var bloggarna och socialmedia experterna Anna Matkovich & Käthe Nilsson som drog i trådarna och hade gjort ett fantastiskt jobb. Allt från informationen och nätverkandet inför som noga var planerat och fint exekuterat till välkomstdrinken som var tillgänglig för alla! (Även bubbel för de som ej ville dricka alkohol!)

 

Med lagom många företag som minglade med bloggare och en herrans massa bloggare, främst från Skåneregionen men även inresta från Stockholm, knöts många nya kontakter och från vad det verkade, skapades även nya många spännande samarbeten!

 

Bloggmingel skapades för att skapa ett forum för bloggare och sociala medierpåverkare att mötas och nätverka samt ge möjlighet för företag som vill synas i bloggares sociala medier att på plats skapa samarbeten och kontakter. Tanken är att främja långsiktiga samarbeten och komma ifrån enstaka sponsrade inlägg samt att lyfta hela bloggbranschen.

 

Vi ställde två snabba frågor till Käthe om Bloggmingel;

Vad var det bästa med kvällen?

Vi är väldigt nöjda med mixen av minglare och att det var så många trevliga och glada på plats.

Finns det planer på fler mingel?

-Ja, vi har planerat in fler bloggmingel idag faktiskt! (igår tisdag 2/2-16)

 

Med fantastisk mat, tävlingar, mingel, intressanta företag och nya vänner var det många som stannade tills minglet var slut. Vi hoppas på fortsättningar och fler möljigheter till mingel och affärsmöjligheter från Käthe och Anna. Om någon som var där och inte fick möjlighet att mingla eller knyta bekantskap med oss på Malmö Events är det bara att skicka ett mail och säga hej!