Gratisbloggen och Bloggmingel i Malmö

Gratisbloggen och Bloggmingel i Malmö

_________________________________________________________________________

 

-ONSDAG 30 MARS, 2016-

 

Bloggen om gratis av Petra Stonetag och nytt Bloggmingel i Malmö

Snart är det dags för Bloggmingel i Malmö igen! Ett event som är gratis för bloggare och ger dem och andra influencers möjligheten att möta företag och organisationer som vill nå ut med sina tjänster och produkter genom dem. Ett spirande samarbete helt enkelt!

 

På förra bloggminglet mötte jag Petra Stonetag, tjejen som lyckats hamna högst upp på Google utan att vare sig ha en egen domän eller särskilt mycket intresse för sökordsoptimering. (Ja det är möjligt, och nej det är inte så svårt:)

 

Det hon däremot hade och har, är en passion för gratis, rabatter och att på bästa sätt kombinera bonus, kreditkort, onlinerabatter och rabattsidor som Refunder, för att allt ska vara så billigt som möjligt. Gärna helt gratis! Om du som jag och Malmö.Events älskar gratis, både utvecklande events och tjänster och prylar, är Petra Stontags- Bloggen om gratis sidan för dig!

 

Vi ser fram emot torsdagen och bloggminglet nu återigen på Scandic Triangeln, med Käthe Nilsson och Anna Matkovich i spetsen. Vill du gå? Klicka här eller kontakta Malmö.Events så kopplar vi ihop er!

 

Ha en fin dag i regnet i Malmö!

Malin, Malmö.Events