Tisdag 19 augusti 2015

Välkomna till Bloggen!

-Lite om hur det var, vart man ska och vad som händer från MalmöEvents sida:)

_________________________________________________________________________

-TISDAG 4 AUGUSTI, 2015-

 

 

I fredags eftermiddag hade Effektiva hemsidors egna Thomas Jönsson ett gratis semiatrium i Midzones lokaler i Malmö om

”Hur man säljer mer på nätet”.

 

Med lite eller inga förväntningar gled jag in i en samling på kanske 40 personer som minglade och åt frukt, giffar och drack vatten. Jag träffade nästan direkt trevliga människor, några som precis startat eget företag och andra som funderade på framtida alternativ. Det var i en ljus lokal, och många från nätverket som arrangerade eventet var där och uppmuntrade till kontaktknytande och framtida samarbeten.

 

När föreläsningen väl började fick vi möta en Thomas som inte bara visste vad han pratade om utan som även var en mycket sympatisk man med både tålamod och god humor. Thomas pratade om hur man säljer bättre helt enkelt, genom att synas på rätt sätt, använda sig av annonseringsverktyg och även se till att ha en hemsida med tillhörande nyhetsbrev.

 

Han berättade om hur viktigt just ett BRA nyhetsbrev är för att få trafik till sin sida och som faktiskt leder till köp. Han fortsatte med hur man kunde optimera sina nyhetsbrev genom att skicka olika versioner till olika människor och sen jämföra vilken som fick flest klick och som ledde till mest i vinst.

För det är ju det allting handlar om. Inte att vara bäst, snyggast eller lägga mest pengar på annonserning.

Det som leder till mest vinst i slutändan, det är ju det som är viktigast.

 

Detta tror vi på Malmö Events att Effektiva hemsidor kan hjälpa till med! Och tro det eller ej, när det var dags för visitkortslotteriet där man kunde vinna 2 timmars rådgivning, vann vi! Så efter rådgivningen så återkommer vi med hur det gick!

 

Thomas hade även med ett finfint erbjudande till de närvarande och ville gärna dela med sig av det här också!

 

Tusen tack till Thomas Jönsson, Effektiva hemsidor och Nina Jansdotter med team:)

 

Önskemål från Malmö Events: Mer fika till fikapausen och gärna ett inhopp från Nina Jansdotter hur man minglar på bästa sätt för att få ut så mycket som möjlight av pausen.