Bloggen

Välkommen till Bloggen

 

ONSDAG 30 MARS, 2016

Bloggen om gratis av Petra Stonetag och nytt Bloggmingel i Malmö

Snart är det dags för Bloggmingel i Malmö igen! Ett event som är gratis för bloggare och ger dem och andra influencers möjligheten att möta företag och organisationer som vill nå ut med sina tjänster och produkter genom dem. Ett spirande samarbete helt enkelt!

 

Läs mer...

 

ONSDAG 3 FEBRUARI, 2016

Bloggmingel och relationskapande i Malmö

I torsdags var det äntligen dags för Malmö Events att kickstarta den nya kalendern och bloggen med att närvara på Bloggmingel på Scandic triangeln här i Malmö. Det var bloggarna och socialmedia experterna Anna Matkovich & Käthe Nilsson som drog i trådarna och hade gjort ett fantastiskt jobb.

 

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORSDAG 28 JANUARI, 2016-

Nynansering av blogg och Bloggmingel på Scandic

Äntligen är det dags för Malmö Events nylansering av bloggen och den nya kalendern!

I samarbete med Tockify kalender han Malmö Events blivit snyggare, enklare och framförallt användarvänligare!

 

Läs mer...

 

 

-FREDAG 21 AUGUSTI, 2015-

Hur man säljer mer på nätet

I fredags eftermiddag hade Effektiva hemsidor i Malmös egna Thomas Jönsson ett gratis semiatrium i Midzones lokaler. Med lite eller inga förväntningar gled jag in i en samling på kanske 40 personer som minglade och åt frukt, giffar och drack vatten. Jag träffade nästan direkt trevliga människor, några som precis startat eget företag och andra som funderade på framtida alternativ. Det var i en ljus lokal, och många från nätverket som arrangerade eventet var där och uppmuntrade till kontaktknytande och framtida samarbeten.

 

Läs mer...

 

-TISDAG 4 AUGUSTI, 2015-

 

Kunskap, mat och Kvinnan i Guld

Det kom ett reklamblad med posten i morse, ni vet ett hårdare, lite finare utskick som mäklarfirmor brukar skicka ut när de vill uppmärksamma att de säljer bra i ditt område?

Tro det eller ej, men detta var en inbjudan till ett spännande gratisevent!

 

Läs mer...

 

 

-TISDAG 16 JUNI, 2015-

 

Emma Kronqvist, programansvarig och platschef på SVT i Malmö blev i morse intervjuad av Ehsan Noroozi på Spår 10 i Jobthink poden.

Detta är ett återkommande evenemang där goda mackor och kaffe inleder morgonen för att fortsätta in i en ljus och trivsam lokal där Ehsan från Resultify ställer samma frågor till alla intervjuade, om jobb, karriär och hur det är att vara chef. Tidigare har Tina Kaikkonen från Uppstart och Good Malmö och David Polfeldt från Massive Entertainment suttit i fåtöljen mittemot och delat med sig av sina erfarenheter och upplevelser.

 

Läs mer...

 

 

-ONSDAG 10 JUNI, 2015-

 

Klart Ledarskap med Camilla Rüdén, Expandio Ledarskap, på Dragörkajen

I morse när solen sken från klarblå himmel stod Camilla Rüdén på sjätte våningen i Dragörkajen, ett nybyggt kontorshus där man även han hyra stol eller rum med en fantastisk utsikt, och inspirerade oss mot att leda ett Klart Ledarskap. Camilla har jobbat med detta i 15 år och driver det egna företaget Expandio Ledarskap där hon utbildar och coachar ledare över hela Sverige i hur man kan bli en tydlig och uppskattande ledare.

 

Läs mer...

 

 

-TISDAG 2 JUNI, 2015-

 

ToppenMorgon hos TopVisible- Hur du syns på Google med en effektiv blogg

Jag har varit på en hel del föreläsningar och seminarier de senaste månaderna och om det år något som är tydligt, så är det att det finns föreläsare och så finns det FÖRELÄSARE. Ni vet, där man sitter längst fram på stolsitsen och nickar i takt till presentationen och går därifrån med ett leende på läpparna och en nyfikenhet som bara måste mättas med mer information!

 

Läs mer...

 

 

-ONSDAG 27 MAJ, 2015-

 

Good Morning hos Good Old på MEC- Frukostseminarium med Rolf, SEO- Stjärna

Good Old, den digitala byrån som stolt visade upp sin nya skylt och sitt renoverade kontor i det myllrande huset som kallas Media Evolution City, hade i morse en mycket informativ och intressant frukostföreläsning om SEO. Det var Rolf som stod för delandet av kunskap, tips och trender inom SEO och Google.

 

Läs mer...

 

 

-TISDAG 26 MAJ, 2015-

 

Frukostseminarium med Stratiteq på Media Evolution

För att inviga denna fantastiska blogg vill jag dela med mig av morgonens frukostevent på Media Evolution City med Stratiteq. Det som är så härligt med dessa evenemang är inte bara att de är gratis, att man får gofrukost och tillfälle att nätverka och mingla, utan också möjligheten att lära sig någonting nytt och faktiskt gå därifrån med nya kontakter och strategier att utvecklas både som person och inom sitt arbete eller företag.

 

Läs mer...