Onsdag 27 maj, 2015

-ONSDAG 27 MAJ, 2015-

 

 

Good Morning hos Good OldMedia Evolution City-

Frukostseminarium med Rolf, SEO- Stjärna

 

Good Old, den digitala byrån som stolt visade upp sin nya skylt och sitt renoverade kontor i det myllrande huset som kallas Media Evolution City, hade i morse en mycket informativ och intressant frukostföreläsning om SEO. Det var Rolf som stod för delandet av kunskap, tips och trender inom SEO och Google.

 

En fantastisk uppslutning kom, alla med tillfredsställda frukostbehov från M.E.C.Ks goda frallor och kaffe. Vi var runt 60 personer som angeläget lyssnade på Googles senaste uppdateringar, både äldre och nyare, men alla effektfulla och positiva för användaren och klienter.

 

Rolf pratade om mobilanpassade hemsidor, hur du i dagsläget inte är i någon större brådska att skapa klockrena användarupplevelser, då många företag fortfarande ligger lite efter på den fronten, trots Googles nya algoritm som skall sålla bort dessa. Så om du har en grym sida som är enkel och smidig att använda även från mobilen, är din chans mycket stor att hamna högt upp i Googles sökningar, ovanför liknande företag som inte riktigt hunnit med.

 

Han berättade även om de olika verktyg Google erbjuder gratis, samt hur positiva de kan vara för alla som driver en hemsida att använda i vardagen. Det behöver inte kosta att bli SEO expert, se statistik eller göra ett mobilvänlighetstest. Kolla bara in Google Search Console, schema.org och gärna Googles egna riktlinjer för bästa användarupplevelsen och marknadsstrategin redan innan det måste investeras sker:)

 

Ett kort med kärt seminarium, med både frågor på slutet och en personlig tur till deras fina kontor lämnade mig och mitt sällskap glada, nöjda och nyfikna på mer.

 

De är ett härligt gäng uppe på Good Old, de brinner för sina yrken och sitt företag och varje fredag finns det även POPCORN för alla! (Det är alltså inte bara något de skriver på hemsidan- DE ÄLSKAR sin popcornmaskin!;)

 

De älskar också att samarbeta och byta idéer över lunch, de ser sig själva som ett superteam med individuella och användarvänliga lösningar till alla sina kunder och värderar långsiktiga relationer och samarbeten i alla steg de tar.

 

Gänget på Good Old kommer från hela världen men känslan de utstrålar är familj, gemenskap och kvalité.

 

Önskemål från MalmöEvents.se: Fler kunskapsdelande och inspirerande seminarier, (gärna MED popcorn;) både från Good Old och deras kollegor i huset på Media Ev. Vem vet vad som kan hända när man blandar inneboende med nyfikna gäster i mingel, möten och dela med sig?

Välkomna till Bloggen!

-Lite om hur det var, vart man ska och vad som händer från MalmöEvents sida:)

_________________________________________________________________________