Tisdag 26 maj, 2015

Välkomna till Bloggen!

-Lite om hur det var, vart man ska och vad som händer från MalmöEvents sida:)

_________________________________________________________________________

-TISDAG 26 MAJ, 2015-

 

 

Frukostseminarium med Stratiteq på Media Evolution City

För att inviga denna fantastiska blogg vill jag dela med mig av morgonens frukostevent på Media Evolution City med Stratiteq. Det som är så härligt med dessa evenemang är inte bara att de är gratis, att man får gofrukost och tillfälle att nätverka och mingla, utan också möjligheten att lära sig någonting nytt och faktiskt gå därifrån med nya kontakter och strategier att utvecklas både som person och inom sitt arbete eller företag.

 

Idag ordnade Stratiteq, ett IT och affärskonsultföretag med hjärta och en vision om att vara den bästa arbetsplatsen samtidigt som de levererar fulländade leveranser, ett frukostseminarium i Malmö där det bjöds på müsli, frallor och kaffe såklart:)

 

Efter frukostminglet bjöds vi in att sitta i små grupperingar medans vi lyssnade på Kim Hedberg och Anders Wojnicki som presenterade sig och sitt företag samt den grymma BMG affärsmodellen. Konkreta exempel togs upp om tex airbnb.com och förberedelserna ledde obarmhärtat till workshopen, där grupperingarna fick arbeta tillsammans för att gemensamt staka ut Spotifys och Metro tidnigens affärsmodell. (Det är lite skrämmande att bara kasta sig in och skapa samarbete och diskussioner med människor man inte känner:)

 

Med den spännande blandningen av närvarande blev det 20 minuter fulla med diskussioner, funderingar och post-it skrivande, och resultatet blev helt suveränt!

 

Önskemål från MalmöEvents.se:

Vi vill se Carina från Move Management hålla seminarie om deras fantastiska ledarskapsutbildningar och hur deras värderingar och kärnvärden skapar framtidens ledarskap:)

 

Glöm inte att Gilla vår Facebook sida och gå med i FB gruppen där man kan diskutera eventen, söka seminariekompis eller bara sprida bra vibbar:)

 

Tack till Stratiteq och Media Evolution för en inspirerande morgon och god frukost!