Tisdag 2 juni, 2015

-TISDAG 2 JUNI, 2015-

 

 

ToppenMorgon hos TopVisible- Hur du syns på Google med en effektiv blogg

Jag har varit på en hel del föreläsningar och seminarier de senaste månaderna och om det år något som är tydligt, så är det att det finns föreläsare och så finns det FÖRELÄSARE. Ni vet, där man sitter längst fram på stolsitsen och nickar i takt till presentationen och går därifrån med ett leende på läpparna och en nyfikenhet som bara måste mättas med mer information!

 

Minst en av dessa hittar ni på TopVisible. Ni vet, han som får en att skratta, som möter ens blick och stormtrivs framför trettio trötta personer som gått upp extra tidigt en fredagsmorgon.

 

Linus Larsson, praktikanten som blev anställd och en fantastisk föreläsare och utbildare delade med sig om Googles användbara verktyg och gav konkreta och enkla exempel. Med tydlighet och glimten i ögat lotsade han oss genom Google trender och Keyword planner och förklarade hur man själv kan analysera VAD människor vill läsa och NÄR, baserat på deras sökord. Detta i morgonsolsken, med godfrukost och trevligt mingel innan.

 

Det var i fredags morse som TopVisible hade sin ToppenMorgon, där Linus och Niclas Bergenblad från Navigator delade med sig av hur man syns på Google med en effektiv blogg. Redan innan de började hade jag fått tips på hur man gör snygga och enkla powerpoints (tack Linus:) och det forstatte starkt med hur man kan få inspiration till nya blogginlägg baserat på vilka sökord som är viktiga för ens sida. Man kan även analysera NÄR ens sökord är relevanta och blir googlade på så det blir lättare att anpassa publiceringstiden.

 

Niclas Bergenblad, Creative Director från Navigator var TopVisibles första gästtalare på deras Toppenmorgon och berättade hur mycket en B2B blogg på ett företags hemsida fakiskt kan generera i form av leads, inlänkningar och besök. Han pratade om att många företagsbloggar idag är lite vilsna i sitt syfte, de uppdateras för lite eller har helt enkelt inte tillräckligt med relevant innehåll. T ex en publiceringsplan och en innehållsstrategi kan lyfta även den minsta bloggen till oanade höjder.

 

TopVisible är ett litet företag med mycket kärlek, gemenskap och en enorm kompetens som de gärna delar med sig av. De har kurser och gratis seminarier, de har grillkvällar och tvspelsmaratons med sina grannar och de älskar sitt arbete. SEO, synlighet på webben, sociala medier och marknadsföring, det är det som de härliga tjejerna och killarna på TopVisible gillar bäst!

 

Just nu har de ett PANG erbjudande till dig som bloggar!

SEO för Wordpress Den 17 juni kör dom kursen

3995:- är ord pris och bara 695:- för Malmös bloggare!

(I know I wanna go;)

 

Önskemål från MalmöEvents.se: FLER gratis events och seminarium antingen från er eller gästföreläsare i era trevliga lokaler. MalmöEventss är övertygade att ju fler som kommer och möter er, lär av er och lär känna TopVisible, desto fler kommer kommer suktas av era grymma och lärorika utbildningar.

 

Kanske en ToppenMorgon med Anna-Karin Persson och hur hon hjälpen Malmös företag att håll koll på sina placeringar i Google?

 

Tusen tack TopVisible för frukosten och allt nyttigt kunskapsdelande! Vi reckomenderar varmt ett besök hos dem;)

 

 

Önskemål från MalmöEvents.se: Fler kunskapsdelande och inspirerande seminarier, (gärna MED popcorn;) både från Good Old och deras kollegor i huset på Media Ev. Vem vet vad som kan hända när man blandar inneboende med nyfikna gäster i mingel, möten och dela med sig?

 

Välkomna till Bloggen!

-Lite om hur det var, vart man ska och vad som händer från MalmöEvents sida:)

_________________________________________________________________________