Om Malmö Events

Om Malmö Events

 

Här hittar du gratis frukost- och lunchseminarier, jobb- och karriärevents, föredrag och nätverksträffar i Malmö!

De flesta event på Malmö Events är gratis och öppet för alla, även om vissa är inriktade mot tex ekonomer, chefer och ledare, marknadsförare eller branchfolk inom IT. Se informationen genom länkarna i varje event för plats och eventuellt pris.

 

Tanken på en eventskalender formulerades hösten 2014 när jag insåg själv ville lär mig nya saker och börja nätverka i en stad jag än inte kände så väl. Efter att ett par gånger googlat i fyra timmar för att hitta ett frukostseminarium denna vecka, (Ja, det var bara ca 2 år sedan ingen använde Facebookevents till någon annat än födelsedagsfester eller kände till Eventbritel:) bestämde jag mig för att underlätta för mig själv och för alla andra i och omkring Malmö som satt i samma båt som mig.

 

Det kan vara Du som vill lära dig något nytt, byta riktning i karriären, arbetssökande som vill nätverka och skapa kontakter eller varför inte du som ledare som vill utveckla ditt team genom att köpa in en utbildning, och gärna möter både utbildaren och företaget bakom för att verkligen veta att du investerar i rätt aktör..

 

Malmö Events är till för alla som vill lära sig nya saker, utvecklas och nätverka i vår vackra stad Malmö, men även runt omkring i Öresundsområdet. Helsingborg erbjuder en event och nätverkscen som absolut tåls att jämföra med Malmö och ibland finns även event från både Karlshamn och Köpenhamn.

 

Vill du inte gå själv? Gör ett inlägg i Facebook gruppen:)

 

Gilla gärna Facebook sidan för uppdateringar

 

Saknas något event? Vill du synas bättre? Har du ett evenemang som inte är gratis men superspännande? Eller vill du bara samarbeta och skapa magi?

 

Kontakta mig för vidare diskussion i formuläret HÄR!

FAQ

Vanliga frågor vi får

 

Jag vill gärna lägga upp mitt event, kan du ordna det?

Självklart! Det enklaste sättet är att bjuda in mig till facebook- eller Eventbrite eventet. På facebook heter hittar du mig som Malin Irevang och de övriga eventlänkarna kan du bara maila till mig direkt på malin(@)malmoevents.se. Har du inget facebookevent kan du maila in eventets rubrik, information, plats och gärna en intresseväckande bild så lägger jag in eventet. Observera att eventbilden inte följer med automatiskt. Vill du att bilden skall visas se nedan hur du gör.

 

Jag ser att mitt event ligger inne på malmoevents.se, men jag vill gärna lägga till en bild, går det?

Absolut! Du mailar mig bilden så lägger jag in den manuellt. Tänk gärna på att den ska vara i bra kvalité och gärna intresseväckande. Den får gärna skapa en känsla.

 

Jag har ett event om mindfulness/ hälsa/ självhypnos eller liknande. Kan jag lägga upp det på MalmöEvents?

malmoevent.se är främst fokuserad på utvecklande och nätverksevent. Dvs event där du lär dig nya saker och knyter kontakter du kan använda dig av i ditt professionella liv. Vi har valt att inte fokusera så mycket på personlig andlig utveckling utan mer på personlig professionell utveckling. Känner du att ditt event faller inom dessa ramar man att det ändå inte ligger inne? Maila mig gärna så pratar vi!

 

Mitt event är inte gratis, men kostar bara några hundralappar. (Max 400 sek) Kan jag lägga upp eventet på Malmö Events?

Det går bra. Gratis events kommer alltid vara gratis att lägga upp och så även events som är till självkostnadspris. Vi försöker hålla oss till event som är gratis, dvs events som inte exkluderar någon, men är det ett värdefullt event som enbart tar betalt för att eventen skall ha möjlighet att utföras delar vi gärna med oss.

 

 

Jag har ett event som inte är gratis och skulle gärna vilja ha lite hjälp att marknadsföra det då jag är enmansföretagare och har svårt att få ut eventet till den breda massan. Kan du hjälpa mig?

Inga problem! Malmö Events har kanaler där du med fördel kan synas mer, både i blogg på hemsidan som är kopplad till G+, twitter, facebook och nyhetsbrev. Vi kan även hjälpa till med spridnig av events som är gratis i våra kanaler.

Skicka gärna ett mail så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa varandra och lösa dina utmaningar.

 

Jag vill gärna annonsera på malmoevents.se, hur går jag till väga?

Som du ser har vi inte många annonser på malmoevents.se, vilket resulterar i en stor synlighet för dig på siten. Vi erbjuder även mer kontinuerlig synlighet i våra andra kanaler, se frågan ovan.

 

Har du fler frågor? Tveka inte att höra av dig!

Till kontaktsidan >>